Георги Христов вдига на крака публиката на Античния театър с проекта си “Моят път“

Автор: Plovdiv Now 720
Георги Христов вдига на крака публиката на Античния театър с проекта си “Моят път“

Георги Христов ще пее в Пловдив на 13.08.2020 г. в Античен театър от 20:30 часа. Припомняме, че заради големите дъждове миналата година концертът беше преместен в зала С.И.Л.А. Това не попречи на хилядите му почитатели да пръснат по шевовете местната зала и да затрупат социалните мрежи с позитивните си клипове от любимите им парчета на певеца.

Тази година певецът се завръща в Пловдив с един много специален концерт поради желанието на неговите многобройни фенове да го слушат и гледат на сцената на Античен театър Пловдив. И тази година величието на българската поп музика отново жъне голям успех в страната.

Въпреки тежката епидемична обстановка Георги Христов първи в България прекрачи прага на залите, които бяха затворени заради коронавируса и ги изпълни с екзалтирана публика. Проектът му “Моят път” предизвика голям интерес сред почитателите и концертните салони се препълниха до допустимото! Пандемията не спря феновете му, жадни за неговите емоционални концерти. Бурната емоция на любимия певец, с която залива публиката, оставя след себе си хиляди въодушевени хора, очакващи отново и отново да го гледат.

Любимите песни на певеца звучат по уникален начин на живо, съпроводени от класния оркестър на Държавна опера Варна с диригент Маестро Ганчо Ганчев.

Легендарният певец разкрива много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините.

И тази година публиката ще има възможност да се наслади на любимите си песни и на най-новите хитове звездния изпълнител.
Концертът е повече от прекрасен, чудодеен, емоционален, взривяващ и за щастие, и тази година сцената на Античен театър Пловдив е включена в турнето на емблематичния изпълнител Георги Христов!

Забавата и взривяващата емоция, красивата обстановка под звездите на Тепетата и мистичното излъчване на Античния театър гарантирано дълго ще се помни!

Билети се продават в системата Ивентим БГ и във всички каси в гр. Пловдив.

Снимка на Катрин Гутман.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина