Георги, баща на две деца, продължава борбата с тумора и има нужда от помощ

Автор: Plovdiv Now 7581
Георги, баща на две деца, продължава борбата с тумора и има нужда от помощ

Георги Колеолов е на 45 години, от Русе, баща на две прекрасни момичета, се бори с мозъчен тумор. За текущото му лечение се търсят близо 200 000 лв. Мъжът отново има нужда от помощта на добри и състрадателни хора, за да продължи да се бори.

През 2021 г. животът на семейството се преобръща, след като поставят диагноза на Георги – мозъчен тумор, който спешно трябва да бъде опериран. След двумесечен курс на химио и лъчетерапия в България, състоянието на Георги драстично се влошава и лекарите тук подготвят семейството за най-страшното – две седмици до месец живот.

Тогава семейството започва да търси помощ в чужбина. В клиника в Турция правят необходимите изследвания на генетичната мутация на тумора и започват лечение – таргетна терапия с американски медикамент. С помощта на роднини, приятели и познати е събрана необходимата сума за стартиране на терапията.

Лечението започва да дава резултат. Георги отново говори, движи се с помощта на рехабилитация. Сумите, които покриват престоя и лечението на Георги, са непосилни.

За следващите месеци са необходими поне 200 000 лева. Турските лекари се надяват най-късно до септември да удържат окончателна победа над тумора. За да продължи лечението на Георги, близките му вече разчитат само на парични дарения.

Всеки, който желае да помогне, може да го направи чрез дарение на следната банкова сметка:

Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

Пощенска банка /Юробанк България АД/

IBAN: BG84BPBI79214040909702 BIC: BPBIBGSF

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина