Георги, баща на две деца, отново има нужда от помощ в битката с болестта

Автор: Plovdiv Now 1330
Георги, баща на две деца, отново има нужда от помощ в битката с болестта

Георги Колеолов, който вече три години се бори за живота си, има отново спешна нужда от средства, за да покрие животоспасяваща терапия в Турция. Мъжът, който е баща на две момиченца, чува страшната диагноза мозъчен тумор през 2021г. и това преобръща живота на цялото му семейство. След неуспешно лечение в България съпругата на Георги търси помощ в клиника в Турция. Вече повече от две години там борбата продължава, семейството не спира да губи надежда, но трудностите са много, а средствата не достигат.

Ето призива за помощ на съпругата на Георги:

Скъпи приятели,
Мили хора!
 
Бихте ли ни помогнали отново да се преборим за надеждата да продължи лечението на Гошо?
Закъсали сме сериозно с финансирането на лечението в Турция.
 
Успяхме почти да платим за септември. Но от клиника Анадолу ни искат да подсигурим авансово сумата за месец октомври и ноември, близо 65 000 евро, за да започнат следващия курс класическа химиотерапия, която се провежда ежедневно. Успоредно с нея продължава и таргетната терапия с Алтуз@н, с вливане на 14 дни.
 
Осъзнавам, че искам много, когато Ви моля за пореден, за стотен път да ни помогнате. Разбирам, че времената са трудни, уви, не само за нашето семейство, но и за всички Вас.
 
И въпреки това с плаха надежда Ви моля, подкрпете ни! Моля! С колкото можете! С каквото можете! Със средства, със споделяне на поста ми, с молитва или с положителна си енергия.
Разчитам на Вас, защото друга надежда нямам.
 
Два са вариантите за финансова подкрепа.
1) Чрез Дарителската сметката в Пощенска банка
IBAN BG84BPBI79214040909702
Корнелия Любомирова Романова-Колеолова
или
Ако фирма реши да се отзове на този апел, дарение може да се осъществи и със съответния договор за дарение и средствата да се преведат по конкретна фактура директно на клиниката.
Моля помогнете ми да си върна любимия човек и да се преборя за здравето му!
Благодаря Ви! Бъдете здрави и Бог да Ви помага!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина