Gabby G с първа песен и горещо аплодирана на концерт в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 11984
Gabby G с първа песен и горещо аплодирана на концерт в Пловдив
Gabby G, новото име в българските поп среди, започна ударно началото на лятото. 
 
Първият ѝ музикален проект "Краен срок" беше представен на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в Пловдив, а впечатляващото ѝ изпълнение беше аплодирано от невероятната публика, изпълнила парк "Лаута". 
 
Музиката и аранжиментът са дело на шведския композитор Johan Bejerholm и Йорданчо Василковски - Оцко, а зашеметяващите четири визии бяха подготвени от стилистката Ива Атанасова (IVY).
 
Gabby G е само на 15 години и е от град Шумен. Прочута е с десетките си кавъри на редица популярни български и международни парчета, а големият ѝ пробив идва с песента победител от Евровизия 2018 на Netta Barzilai - Toy, където достига впечатляващите 2,3 милиона гледания. Към днешна дата това е най-гледаният кавър на български артист.
 
Gabby G е и първото попълнение към новооткрития Pop & RnB отдел на музикална компания Hit Mix Music, а през 2019 година е част и от звездния отбор на Coca-Cola.
 
"За мен беше истинско предизвикателство, а междувременно и огромно удоволствие да създадем "Краен Срок". В последната година и половина бях концентрирана изцяло върху развиването на канала ми, но когато ми предложиха да работим върху създаване на собствено парче... просто нямаше как да откажа. Поех страшно голям риск и съм наясно колко е трудно да развиваш поп музика в концентрирана до този момент поп-фолк компания, но съм сигурна, че ще успеем да разбием стереотипите, защото музиката няма граници, независимо в кой жанр е. Благодарна съм на целия екип, който застана зад мен и дебютната ми песен и се надявам хората да я харесат.", споделя Gabby G.
 
"За нас "Краен Срок" е нещо повече от поредната песен, която съзаваме. Работихме с няколко екипа от Швеция, България и Македония и сме страшно доволни от резултата, въпреки сложната логистика и кординация. Успяхме да създадем един стойностен проект, който да отркие достойно новия ни Pop & RnB отдел. Подготвяме още няколко поп имена, които ще представим до края на годината.", споделят от музикалната компания.
 
Ден след премиерата, Gabby G споделя, че е започнала работа по второто си парче, което се очаква да излезе през есента.Тя ще присъства във всички останали градове от турнето на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour - Варна, Бургас, Благоевград и София.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина