Футболисти и фенове на Локо поднесоха неочавана изненада на деца в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 6166
Футболисти и фенове на Локо поднесоха неочавана изненада на деца в Пловдив

World Wide Locos, Клубът на привържениците на Локомотив и представителният отбор на Локомотив поднесоха неочаквана изненада на децата от ОУ „Елин Пелин“ в Пловдив по случай наближаващите коледни празници. Част от футболистите, влезли в историята със спечелването на първата Купа на България за Пловдивския любимец, зарадваха с най-разнообразни подаръци развълнуваните малчугани. За да внесат духа на предстоящите празници в класните стаи, играчите се премениха с коледни шапки и влязоха в ролята на помощници на Дядо Коледа.

Събитието стана факт благодарение на директорката Татяна Вангелова и Георги Георгиев, който е заместник-кмет на район „Западен“. Те станаха свидетели на блясъка в детските очи и вълнението при отваряне на подаръците. Ръководството и футболистите на Локомотив пожелаха весели празници на децата и ги насърчиха в стремежа им към знания и нови завоевания – по примера на футболистите в черно-бяло.

Клубът на привържениците на Локомотив използва случая да покани отново малки и големи на предстоящата Черно-бяла Коледа, която ще се проведе на 14 декември 2019г. Събитието, което ще се състои за поредна година, ще бъде кулминацията на културните и спортни събития в Пловдив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина