Форум на кариерата в Пловдив предлага работа на студенти

Автор: Plovdiv Now 6976
Форум на кариерата в Пловдив предлага работа на студенти

Наближава “HR Summit & Career Fair Plovdiv 2019”, който ще се проведе на 22 Март 2019 г. в Международен панаир Пловдив.  Форумът се организира от DiTech Expo. Участието на Панаира на Кариерата е отлична възможност за студенти да се срещнат и запознаят лично с представители на компаниите лидери. Партньори на събитието  са водещи фирми в различни отрасли – IT, телекомуникации, производство, маркетинг и PR, логистика и управление на персонала.

Събитието Панаир на кариерата е напълно безплатно за студенти, учащи се, млади специалисти и хора търсещи работа. Всички, които присъстват на събитието могат да посетят отделните панели и да се запознаят със стажантски програми, интересни професии, обучителни и сертификационни програми. Успоредно с Панаир на кариерата се провежда HR Summit 2019 - конференция, насочена към HR специалистите. Входът за студентите е свободен, единствено трябва предварително да се регистрират на: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkq7z825P5FTSV-Mxbzi1lWIJcuSLPVDCMc3ZiTPMT1CIaOw/viewform?fbclid=IwAR0R6daI10mH99VhxVT_Ovgajz5FHjWWf0H9tePHk7pavJOvHlMqy54ZLKg, за да могат да получат пропуск и СЕРТИФИКАТ за участие в конференцията.

HR Career Fair Plovdiv 2019 е мястото, където студентите могат  да общуват с представители на компаниите лидери на пазара, да разузнаят условията на подбора, стажировката и свободните позиции, да впечатлят работодателите и най-важното да подадат своето CV в компанията, в която искат да работят. На Панаира на кариерата ще бъдат представени компании от най-различни отрасли: IT, телекомуникации, производство, маркетинг и PR, логистика и управление на персонала – за всеки кандидат ще се намери подходяща позиция. Също така ще има полезни презентации и дискусии.Студентите ще имат реалната възможност да получат покана за стаж, да договорят за подробности относно практиката или  да намерят  пълноценна работа.

Лектори на събитието ще бъдат: Анна Габровска от Coca-Cola HBC, Виктория Чорбаджийска от ABB, Любомир Атанасов от IMG, певицата Цветелина Добрева, Аглика Адамова от Happy Bar&Grill, Галина Георгиев от „Дунапак Родина” АД, Румен Георгиев от Seomax, Петър Дяксов от Тендрик, Тодор Терзиев от NSR, Николай Николов от Horizons и много други.

Повече информация за събитието може да намерите на: http://hr.ditech.bg

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина