Филмът „Завръщане“ гостува 4 дни в Пловдив със специални прожекции и промоционална цена

Автор: Plovdiv Now 7473
Филмът „Завръщане“ гостува 4 дни в Пловдив със специални прожекции и промоционална цена

Филмът „Завръщане“ ще гостува в LUCKY Дом на киното в Пловдив от 16-и до 19-и декември, като цената на билета ще бъде само 3 лева. Прожекциите на промоционална цена са специален коледен подарък от създателите на лентата и Пловдив 2019 за всички граждани и гости на града под тепетата.

Един час преди прожекцията на 17-и декември, зрителите ще имат възможността да се срещнат и снимат за спомен с продуцента Ники Илиев, който изпълнява и главна роля във филма.

„Завръщане“ е посветен на Пловдив и е запечатал красиви гледки от ключови места в града. Действието се фокусира върху група приятели, които се срещат за първи път в родния град след 25-годишна раздяла.  Героите се завръщат към спомените за детските мечти, първата любов и истинското приятелство, за да открият, че независимо от промените и разстоянието на времето, някои неща остават завинаги същите.

Продукцията вече е видяна от хиляди зрители у нас и за кратко време се превърна в един от най-любимите съвременни български филми. „Завръщане“ обиколи и редица международни киносалони – в Матера, Черна гора, Лондон, а през февруари се отправя към един от най-елитните филмови фестивали по света – Берлинале.

В лентата участва любими български актьори и познати лица от съвременното кино, сред които Башар Рахал, Евелин Костова, Александър Кадиев, Орлин Павлов, Диляна Попова, Бойко Кръстанов, Искра Донова и Райна Караянева. Специално участие има и легендата на българското кино Стефан Данаилов.

Началният час на промоционалните прожекциите е понедлник и вторник от 18:30 часа. В сряда от 20:30 часа. А последният ден прожекцията ще се излъчи в 16:45 часа.

Билети може да закупите от касата на LUCKY Дом на киното.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина