Филмът “Измамна реалност“ на Стойчо Керев с ексклузивна втора прожекция в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 41812
Филмът “Измамна реалност“ на Стойчо Керев с ексклузивна втора прожекция в Пловдив

 „Измамна реалност“, филмът на Стойчо Керев, който трябваше да има една единствена прожекция на голям екран в Пловдив ще бъде показан ексклузивно с още една по-ранна прожекция от 17 часа  утре - 26 май. Интересът към продукцията в цялата страна е огромен и това мотивира организаторите да направят изключението за града под тепетата. Във всички градове в които пътува, филмът има само по една единствена прожекция в голям салон.

Какъв е светът в който живеем? Сами ли определяме съдбата си? Умишлено ли населението по света става все по-неграмотно? Защо заблудите за нашата история набират сила? На каква азбука пишем? Повече от ясно е, че има нещо скрито и то не ни дава покой. Други неща от живота ни са видими, но те някак се замитат под килима. Ценности, лъжи, морал, измама - в каква реалност живеем? Тези и други дълбоки въпроси поставя „Измамна реалност“, новата лента на продуцента Стойчо Керев. С участието на: Веселина Вачкова, Йордан Камджалов, Теди Москов, Силва Дончева, Лъчезар Филипов, Бойко Рангелов, Александър Димитров.

Прожекциите в Пловдив са в неделя - 26 май от 17 часа и от 19:00 часа в ДК "Борис Христов".

Това е филм, в който зрителите ще открият скрити кодове и послания. Филм, който предизвиква хората да се замислят. За информацията наричана официална, за загубеното познание, за нашите букви разказвани погрешно. Защо историята ни е представяна със сериозна доза отрова? А познаваме ли настоящето, правим ли разлика между истинска и измамна реалност.

 

 

"ИЗМАМНА РЕАЛНОСТ" - филм на Стойчо Керев, 68 мин.

 Режисьор: Стойчо Керев

Сценарий: Стойчо Керев

Музика: Кирил Добрев - Jeng Studio

Audio Network - Redox Effect

Продуцент: АРК-България

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина