Филип Киркоров завъртя пловдивчани в цветна вихрушка, а те го обсипаха с цветя

Автор: Олга Даскалова 6828
Филип Киркоров завъртя пловдивчани в цветна вихрушка, а те го обсипаха с цветя

Уникално съчетание между цирк, театър танцово шоу и то по време концерт – само така можем да опишем мащабния спектакъл на Филип Киркоров, който изнесе в Пловдив. И въпреки това няма да успеем да предадем цялата емоция, с която руският музикант успя да зареди публиката в зала „Колодрума“ снощи.

Сетивата просто се пренаситиха на цветове, движения и различни ритми. Всяка песен на певеца бе съпроводена с история, разказана на сцената от талантливия му екип. Киркоров и танцьорите сменяха различни визии и се превъплъщаваха в различни роли десетки пъти и то в рамките на 3 часа. Всичко това се разигра на фона на сменящи се декори на 3D Mapping стена. Това създаваше усещане, че сцената е жива и танцува в ритъма на руския изпълнител. А сцената буквално се движеше, благодарение на няколко асансьора и товарен лифт.

 А различните превъплъщения нямаха край и всеки път изненадваха публиката. И всички се питаха как е възможна тази цветна вихрушка, която се разигра в спортната зала.

И няма как да е по друг начин, имайки предвид, че Филип Киркоров пристигна в града под тепетата, за да представи новото шоу "Я+R" с 10 тира, които превозваха цялото техническо оборудване и 5000 дизайнерски костюми.

„Имал съм концерти в едни от най-големите зали в целия свят, но винаги искам да се връщам на земята, която ми е дала живот. Моята България. Тук просто си зареждам батериите, вие сте като един акумулатор за мен. Особено тук в един от най-красивите градове в света– Пловдив!“, заяви Филип Киркоров от сцената.

Мащабната продукция е дело на творческия двигател на "Цирк дю Солей" - Франко Драгоне, известен не само с режисура на спектаклите на цирка, но и с бляскавото шоу на Селин Дион „А New Day“.

През цялото време на сцената Киркоров бе съпътстван от образите на “Муза” и “Ангел” - спътници на всички творчески личности.

Изпълнителят направи специален поздрав за пловдивчани, като изпълни песента на Катя Филипова „Незабрава“, а те му се отблагодариха като го обсипаха с цветя. Буквално – Киркоров слезе при публиката и получи толкова много букети, че едвам успя да ги обхване всички.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина