Фенове и футболисти от „Локо“ Пловдив вдигат днес Националната Купа на България пред общината

Автор: Plovdiv Now 5439
Фенове и футболисти от „Локо“ Пловдив вдигат днес Националната Купа на България пред общината

Кметът Здравко Димитров ще посрещне днес „Локомотив" Пловдив и Националната Купа на България в заседателната зала на Община Пловдив на пл.“Стефан Стамболов“ в 20 часа.

Преди това черно-белите фенове и футболистите на отбора ще се съберат на клубния стадион на „Лаута“, от където ще се отправят на шествие към площад „Стефан Стамболов“.

Точно по същия начин, миналата година над 3000 верни привърженици на Локо Пловдив изпълниха площад „Стефан Стамболов” пред Община Пловдив, за да отпразнуват с любимците си историческото спечелване на Купата на България. В чест на успеха водата в шадравана бе бяла, а най-нетърпеливите фенове започнаха да изпълват площада още от 17 часа.

През 2019 г, капитанът Митко Илиев имаше честта да изнесе Купата и да я вдигне пръв пред екзалтираните фенове, а песните на агитката огласиха площада и Главната улица. Феновете бурно приветстваха клубната икона Христо Бонев, треньора и всички свои любимци и ги наградиха с бурни овации, а най-големите късметлии дори успяха накрая да се снимат с идолите си и с купата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина