Екшън в пловдивски ресторант! Мъж чупи чаши, буйства и обижда полицаи

Автор: Plovdiv Now 5005
Екшън в пловдивски ресторант! Мъж чупи чаши, буйства и обижда полицаи

Пловдивчанин преспа в ареста и бе глобен по указа за дребно хулиганство след скандал в кръчма. Екшънът се е разиграл преди два дни в ресторант „Тракийски стан” на Асеновградско шосе, където сестрата на мъжа работела.

Пловдивчанинът се почерпил прилично, но продължил да настоява за още бира. В един момент започнал да крещи, че желае още алкохол, удряйки с юмрук по масата. Вниманието на клиенти и управа били вперени в него, а той продължавал да крещи.

Собственикът на заведението повикал охранители. Виждайки ги, пияният пловдивчанин още повече се ядосал. Захвърлял чаши по земята, станал и посегнал с юмрук към един от сотаджийте. Последният го хванал, а междувременно била повикана и полиция.

Агресивният мъж продължил с ругатните и буйните действия, които насочил към органите на реда. Служителите на МВР се опитали да го отведат към районното, но пловдивчанинът буйствал, дърпал се и крещял. Наложило се да му бъдат сложени белезници и откаран в Пето районно. Там получил акт за дребно хулиганство и 24 часов арест.

Ден по-късно, вече трезвен, пловдивчанинът се изправил пред съда. Въпреки съжалението той бил наказан с глоба в размер на 100 лева.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина