Екатерина и Стефан от Пловдив, обвинени в убийство, чакат присъдите си днес

Автор: Plovdiv Now 4723
Екатерина и Стефан от Пловдив, обвинени в убийство, чакат присъдите си днес

Делото срещу Екатерина и Стефан от Пловдив, майка и син, обвинени в убийството на 63-годишния Поли Стефанов, е на финал. Очаква се  двамата да получат присъди още днес.

В залата беше разпитан още един свидетел - затворникът Иван Керански, който е бил в една килия със Стефан. Иван разказа, че Стефан му споделил, че е убил приятеля па майка си удар с бутилка по главата.

Майката Катя отново заяви категорично, че сама е извършила убийството. Стефан заяви, че майка ву казва истината.

"Това, което каза майка ми е вярно, исках да защитя майка ми, като казах, че аз съм го убил, в килията казах, че аз съм го убил, за да имат респект към мен момчетата".

Припомняме, че 40-годишната Катя и 22-годишният Стефан са обвинени в това, че са извършили умишлено убийство в съучастие. Навръх Стефановден през 2018 година Поли седнал да празнува, заедно с приятелката и сина си. Изпили голямо количество алкохол, но след като пресушили бутилка водка, между тях избухнал скандал.

Мъжът се нахвърлил с обиди върху жената, като не пропуснал да й припомни "древната й професия". Побесняла, тя започнала да троши чаши и бутилки. Със столчето на една от строшените чаши тя посегнала и и го забила в него. Нащърбеното стъкло прерязало голям кръвоносен съд на шията на мъжа, който издъхнал за минути. По тялото на жертвата са открити множество прорезни и прободни рани.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина