Две кражби и арест на дрогирана шофьорка в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 5601
Две кражби и арест на дрогирана шофьорка в Пловдив

Две кражби и арест на млада жена, шофирала след употреба на наркотици, са се случили в Пловдив през изминалото денонощие.

Млад столичанин се е оплакал в Трето РУ, че на бул. „Марица“ непознати младежи са издърпали от ръцете му раница с дрехи, лични документи, банкови карти и други вещи и са избягали в неизвестна посока. Служителите на реда са провели разследване и са събрали доказателства, че посегателството е дело на две момчета на 19 и 15 години. Непълнолетният крадец вече е отведен за едно денонощие в районното управление. Служителите на реда продължават да издирват 19-годишния, който в момента се укрива.

Арестувана е и млада жена, която е била засечена вчера в 10.30 часа на бул. „Цар Борис ІІІ Обединител“ да шофира в неадекватно състояние. нарушителката е на 24 години и е управлявала лек автомобил „Пежо“.  Униформените са й направили проверка с драг чек, който е установил употреба на наркотици. Спрямо извършителката е взета 24-часова мярка за неотклонение. Образувано е бързо производство.

Жертва на джебчийска кражба е станала и пловдивчанка в автобус на градския транспорт в Пловдив вчера. Жената се оплакала в Шесто РУ, че в около 17.30 часа при слизане от превозното средство на спирка на бул. „Цариградско шосе“ е установила липса на портмонето си. В него потърпевшата имала 90 лева, лични документи и банкови карти. Авторите на посегателството се издирват в рамките на досъдебно производство.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина