Две катастрофи в Пловдивско - едната по пътя за Смолян, другата - за Карлово

Автор: Plovdiv Now 5554
Две катастрофи в Пловдивско - едната по пътя за Смолян, другата - за Карлово

Две катастрофи са станали през изминалото денонощие - едната на пътя Пловдив - Смолян, а другата на територията на районното управление на полицията в Хисаря.

Верижно пътно произшествие с материални щети е регистрирано на въпросния път в следобедните часове на 27 август. 48-годишна жена от село Марково зад волана на Пежо поради неспазване на необходимото разстояние е ударила спрелия пред нея лек автомобил Ауди. Втората кола е била управлявана от 29-годишен пловдивчанин. При удара Ауди-то е отскочило и е ударило спряло Сузуки, зад волана на което е била 45-годишна жена. Алкохолните проби на водачите са отрицателни. Произшествието е отработено по административен ред от екип на сектор «Пътна полиция».  

Катастрофа с материални щети е била регистрирана и в РУ Хисаря. При движение по главен път Пловдив - Карлово, за да избегне удар с внезапно спираща пред него друга кола, шофьор на Фолксваген пасат е навлязъл в зона на кръстовище и е удрил спряла на знак стоп Шкода.  Този инцидент също е отработено по административен ред.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина