Две катастрофи в Пловдив за ден, ето по чия вина

Автор: Plovdiv Now 4336
Две катастрофи в Пловдив за ден, ето по чия вина

26-годишен шофьор на лек автомобил Ауди е станал причина за катастрофа в Пловдив, след като е спрял без прича на пътното платно и е бил ударен от движещия се зад него товарен автомобил Ивеко. Инцидентът е станал малко след 8 часа вчера, на кръстовището между булевардите  «Васил Левски» и «България». Младият мъж е прегледан на място от екип на спешна помощ. Медиците са установили само натъртвания по тялото му. Не е пострадал и другия участник в катастрофата - 66 годишен мъж, управлявал камиона, собственост на сметопочистваща фирма. Взетите алкохолните проби на водачите са отрицателни.

42-годишен шофьор на лек автомобил Форд» също е предизвикал пътен инцидент заради неспазване на необходимото разстояние при движение. Сигналът е подаден в обедните часове вчера, а местопроизшествието е било на кръстовището между булевардите "Шести септември" и "Северен". Водачът на Форда е ударил спиращия пред него лек автомобил  Шкода, управляван от 40-годишен мъж.

Пострадала при инцидента е 61-годишна пътничка в Шкодата. Възрастната жена е транспортирана за преглед в болнично заведение, но по-късно е освободена за домашно лечение. Водачите са изпробвани за алкохол, но пробите са отрицателни.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина