Две известни пловдивски фамилии в Златоград за ултрамаратона КЗ ULTRA

Автор: Plovdiv Now 17614
Две известни пловдивски фамилии в Златоград за ултрамаратона КЗ ULTRA

Днес в Златоград се провежда ултрамаратона КЗ ULTRA, в който чрез трите маршрута, създателите на КЗ ULTRA - GOLD BORDER RACE показват необикновено красивата природа на Родопите и предлагат незабравимо преживяване на бегачите.

Това е едно истинско изпитание, в което получаваш най-ценната награда - победата над себе си! А по време на състезанието, което започва и завършва в най-южния град на България, състезателите откриват тайните на непознатата красота на вечните Родопи.

И тази година известният пловдивски лекар д-р Гюрай Ходжев – официален представител на Acibadem за Република България е отново сред спонсорите на проявата. А заедно със  своята съпруга доц. д-р Нарцис Калева – Ходжева се включиха като лекари-доброволци, които да оказват помощ и подкрепа на нуждаещите се на Старт-Финала на ултрамаратона.

Още една силна пловдивска връзка свързва спортната проява с града под тепетата. Това са - Емилия Цонева - Председател на организационния екип на състезанието и нейният съпруг Румен Цонев, Главен изпълнителен директор и председател на СД на КЦМ 2000 Груп.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина