Два дни до концерта на Том Джоунс! Покриват сцената на Античния, публиката да носи дъждобрани!

Автор: Plovdiv Now 6277
Два дни до концерта на Том Джоунс! Покриват сцената на Античния, публиката да носи дъждобрани!

София Мюзик Ентерпрайсис и Live Nation представят легендарната британска звезда Том Джоунс на 24 юни (понеделник), 2019г. от 20:00ч. в Античен театър - Пловдив. Mалко артисти  могат да се  похвалят  със  забележителна над 50-годишна кариера, все по- успешна с течение на времето.    

Том Джоунс получава най-възторжени отзиви за работата по последните си албуми Long Lost Suitcase, Spirit In The Room и Praise & Blame, които затвърждават неговата световна популярност като изпълнител и творец. Критиците са единодушни в адмирациите си, както за творчеството му, така и за концертните му изпълнения на живо.

Том Джоунс е един от най-продуктивните артисти в света. Албумът от 1999г. Reload  продава 5 млн. копия и е един от най-търсените в дискографията му. Той умело експериментира с различни музикални стилове. Въпреки че е известен с хитове като Sexbomb, Kiss, It’s Not Unusual, Delilah, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again и If I Only Knew, в творчеството му преди всичко има изключителен рок и блус заряд. Певецът завладява хората по цялото земно кълбо със силата на гласа си и неповторимата си харизматичност.

В своя творчески път гениалният музикант е носител на много награди и признания:

-2003 -  награда BRIT за Изключителен принос към музикалната индустрия

-2006 - удостоен е с рицарско звание от Нейно Величество Кралица Елизабет II

-2007 – наградата Silver Clef Award за Цялостен принос

-2009 – наградата Hitmakеr  на Американската Зала на славата

-2010 – наградата  Music Industry Trust Award

 

Том Джоунс е безспорен идол на няколко поколения. За него няма музикални граници, жанрове и епохи. Легендарният певец ще зарадва своите многобройни български фенове с уникален концерт в Античния театър в Пловдив на 24 юни 2019 година!

За концерта си на древната сцена той идва с екип от над 30 човека, които ще се грижат за страхотния звук и атмосфера по време на концерта. Вратите ще отворят в 19:30 часа, а Том Джоунс ще излезе на сцената около 21 часа.

Организаторите предупреждават, че поради лимитирания капацитет и спецификата на Античния театър, възможността за безплатен достъп на деца до 10 години, не е валидна за концерта на Том Джоунс. Деца до 18 години, със закупен билет за концерта, ще бъдат допуснати единствено след представяне на попълнена декларация за придружител, която може да намерите в сайта на Eventim – www.eventim.bg или на място.

Сцената ще бъде покрита, така че дори при изненада във времето, концертът ще се състои. Публиката да си носи дъждобрани, за да е подготвена за всякакви кратки изненади, призовават организаторите.  Малко количество допълнителни билети са в продажба на касите на Античен театър Пловдив и в Ивентим.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина