Друсана и пияна англичанка се оказа в ареста в Пловдив, повдигнаха й цели 4 обвинения

Автор: Plovdiv Now 8678
Друсана и пияна англичанка се оказа в ареста в Пловдив, повдигнаха й цели 4 обвинения

Студентка по медицина от ВМИ - Пловдив е била задържана в ареста след като се опитала да избяга на полицията. Инцидентът е станал преди няколко дни, а  25-годишната британка се е оказала с цели 4 обвинения. Екшънът се е разиграл на бул. "Васил Априлов" . Полицейски патрул забелязал автомобил - черно "BMW", който се движел по булеварда със смачкана предница. Служителите подали светлинен и звуков сигнал, за да спрат колата, но шофьорът продължил с висока скорост. В крайна сметка полицаите настигнали колата на бул. "Свобода". Оказало се, че зад волана е 25-годишната шофьорка с британско гражданство.  

Полицаите й направили проба с дрегер, който отчел екстремните 1,85 промила алкохол. След това й направили и тест за наркотици, който дал положителен резултат за марихуана и амфетамин. Ченгетата свалили пияната и дрогирана Прабиша и я отвели във Второ районно. Там тя предложила подкуп на служителите на реда, за да я пуснат. При обиска в дома й са открити малки количества наркотици. 

Така освен, за шофиране под въздействие на алкохол и наркотици, британката е обвинена в притежание на дрога и предлагане на подкуп. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина