Друсан шофьор, крадец и търговци на незаконни стоки спипа пловдивската полиция

Автор: Plovdiv Now 4727
Друсан шофьор, крадец и търговци на незаконни стоки спипа пловдивската полиция

В ареста на Първо РУ е задържан мъж, шофирал под въздействие на амфетамин. Нарушителят е установен при проверка на улица «Димитър Талев» в следобедните часове на 22 април. 20-годишният шофьор с лек автомобил «Фиат стило» се е държал неадекватно и е бил подложен на проверка с техническо средство, което реагирало на употреба на НВ. По случая е започнато бързо производство.

При проверка по линия акцизни стоки полицаи са спрели за проверка на пътя водач на лек автомобил «Тойота Хайлукс». Униформените са установили, че двама мъже на възраст 26 и 28 години - шофьор и негов спътник,  превозват в автомобила алкохол без необходимите документи. В превозното следство са били открити 30 пластмасови туби с близо 60 литра течност с миризма на алкохол. Вещите са предадени с протокол. Работата по случая продължава група при управлението.

Акцизни стоки без бандерол са открити и от служителите на Шесто РУ. При проверка на 22 април на улица «Ландос» служители на районното управление са констатирали, че 51-годишен мъж държи 1,5 кг. нарязан тютюн. Мъжът няма предишни криминални прояви. Листната маса е иззета с протокол за доброволно предаване, а по случая е започната проверка.

41-годишен криминално проявен пловдивчанин е бил задържан в ареста на Първо РУ за извършена кражба от магазин за хранителни стоки. В районното управление  е получен сигнал от охранител на търговска верига на бул «Македония», че мъжът е задържан след касовата зона с неплатени стоки - алкохол на стойност 110 лв. По указания на дежурен прокурор е започнато досъдебно производство.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина