Дрогирани нападнаха със стикове за голф дюнер в Пловдив

Автор: Парашкева Иванова 1271
Дрогирани нападнаха със стикове за голф дюнер в Пловдив

Дрогирани младежи нападнаха павилион за дюнери от веригата "Алекс фуд". Инцидентът е е станал във вторник вечерта на бул. "Пещерско шосе", където фирмата има обект. "Към 23 часа пред павилиона спряха три коли, слязоха няколко младежи и си поръчаха дюнери и айрян. Единият каза, че айрянът е вкиснат и започна да се заяжда. И друг път съм се разправял с пияни и дрогирани и предпочитам да не влизам в спорове. Затова му казах, че ще му го сменя" разказва 22-годишният Назми Ахмед, който е бил дежурен същата нощ. 

Това обаче не успокоило претенциозния клиент и той продължил да се заяжда и да заплашва. Назми извикал СОТ-а, а младежите изчезнали с колите. Час по-късно обаче групата се върнала подсилена от още хулигани, които извадили стикове за голф и отново започнали да заплашват персонала на дюнера. "Казаха, че ще ни убият и ни приканваха да излезем и да се бием с тях. Бутаха масите за хранене, счупиха едната. Аз пак натиснах паник- бутона", спомня си Назми. Сотаджиите се върнали и хулиганите отново избягали. За да се върнат към 1,15, вече  въоръжени. 

"Минаха с колата покрай дюнера, а след това обърнаха и се върнаха. Вторият път стреляха с пистолет във въздуха. Тогава вече не издържахме и повикахме полиция", твърди момчето. Дежурните от Второ районно се отзовали на сигнала. 

Образувана е проверка по случая. Служителите на "Алекс фуд" са дали показания в полицията и са съобщили номерата на колите, с които нападателите са се придвижвали. 

"Имаме охранителни камери. Ще предоставим записите на полицията, за да им помогнем" коментира за TrafficNews.bg собственикът на веригата Имат Муса. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина