Дрогиран младеж от Карловско шари на зиг-заг из Пловдив, закопчаха го

Автор: Plovdiv Now 17134
Дрогиран младеж от Карловско шари на зиг-заг из Пловдив, закопчаха го

Дрогиран и неадекватен младеж бе заловен от органите на реда в Пловдив. След 23:00 часа снощи патрул на сектор „Специализирани полицейски сили“ забелязал лек автомобил „Нисан“ да се движи криволичейки по бул. „Христо Ботев“. След подаден звуков и светлинен сигнал от страна на патрула, колата била спряна в близост до пресечка с ул. „Любен Каравелов“.

Установено било, че зад волана е 23-годишен жител на село Каравелово във видимо неадекватно състояние. Последвалият тест с драг чек потвърдил, че младежът е употребил марихуана.

В първите часове на днешния ден на бул. „Васил Априлов“ екип на сектора засякъл и 39-годишен водач от Радиново, който се бил качил в лек автомобил „Фиат“ след употреба на алкохол 1,89 промила.

С над 2 промила бил даловен 34-годишен пловдивчанин, хванат от автопатрул на Шесто РУ на ул. „Сокол“ към 6 часа вчера.

Тримата извършители са с криминални прояви и осъждани. Спрямо тях са взети 24-часови мерки за неотклонение. Образувани са бързи производства.

Подобни новини

Пламен Иванов Кочев

Нищо не пречи да се развиват,няма на едно закопчаха да си останат, я.

18:44, 14.08.2018
Пламен Иванов Кочев

Е поне бълват много новости - та все нещо ...

18:44, 14.08.2018
Доцент Денев

Термините ги използват добрите медии/журналисти. Не вярвам да имате "plovdivnow" за добра медия, че да изискваме от тях материали на ниво. :D Ако те имат претенции, това е друг въпрос вече. :D

18:42, 14.08.2018
Пламен Иванов Кочев

Кое му закопчаха - дюкяна ли? Има си термин - задържаха, арестуваха. Сложиха му белезници - в края на краищата. Ми научете ги тези работи, де.

16:45, 14.08.2018

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина