Добротата е сила! Събраха всички пари за лечението на 28-годишния Димитър от Пловдив

Автор: Plovdiv Now 7505
Добротата е сила! Събраха всички пари за лечението на 28-годишния Димитър от Пловдив

Необходимата сума за лечението на 28-годишния Димитър Друмев от Пловдив вече са събрана. Момчето, което се бори с левкемията, вече е в Германия. Там му се правят изследвания, след които ще бъде ясно кога точно ще бъде насрочена трансплантацията на стволови клетки.

„С огромно щастие в сърцата искаме да Ви съобщим, че благодарение на Вас набирането на средства за Димитър приключи! Искаме да поднесем дълбоки благодарности на всички, които дариха, помогнаха, организираха, вдъхнаха надежда и отделиха част от своето време, средства, мисли и енергия, за да може Димитър да има шанс за борба!

Оценяваме и сме благодарни за всеки коментар, за всяко споделяне на страницата, за всеки лев, за многобройните Ви пожелания, за всяка изпята песен, за всеки изпит коктейл, за всяка дарена вещ, за всяко едно директно съобщение, за всяка добра мисъл и изпратена позитивна енергия. Благодарение на Вас стигнахме дотук!

От сърце благодарим на всеки, който отдели от своето скъпо време за организирането на тази кампания, нейното разпространение, управление и успех!”, пишат в официалната фейсбук страница "Да помогнем на Димитър в борбата с левкемията". 

Там ще продължат да публикуват информация за лечението на Димитър.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина