Добрият пример: Доброволци разкрасиха четири парка в Пловдив СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 5604
Добрият пример: Доброволци разкрасиха четири парка в Пловдив СНИМКИ

Десетки доброволци от фирма „Либхер-Хаусгерете Марица” ЕООД разкрасиха вчера няколко парка в Пловдив. Служители на компанията, заедно със семействата си, посадиха нови дръвчета, боядисаха пейки и огради. Преобразени са паркове в районите „Южен“, „Северен“, „Западен“ и „Тракия“.

Акцията е част от ежегодна кампания на фирмата,  която се организира за 7-ми път  под тепетата. Целта е заедно да направим града ни едно по-добро място за живеене. Доброволците се надяват пловдивчани да пазят това, което са направили с общи усилия.

Инициативата Active Green за опазване на околната среда, стартирала успешно още през 2012 г., получи много положителни обществени отзиви. След добрите отзиви от обществеността, събитието се повтори и през следващите години.

Active Green е добра практика, показваща ангажимента на фирмата към обществото и подобряваща средата, в която живеем ние, нашите деца, близките и познатите ни. По време на досегашните събития сътрудниците на Либхер събраха и освободиха природата от тонове пластмаса, стъкло и битов отпадък, възстановиха оградите на детски площадки в различни райони в Пловдив.

Ето и снимки от вчерашната акция в парковете под тепетата:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина