Димо Райков пристига от Париж да представи „Анхедония“ - най-трудно написаната му книга

Автор: Plovdiv Now 5327
Димо Райков пристига от Париж да представи „Анхедония“ - най-трудно написаната му книга

Издателска къща „Хермес“ кани на премиера на книгата „Анхедония“ от Димо Райков в град Пловдив на 4 юни (вторник) от 18,00 часа в Книжарница „Хермес“ - Централ, ул. „Княз Александър I“ №43.

След премиерата на „Анхедония“ в София по време на Пролетен базар на книгата 2019 г. , Димо Райков ще се срещне с читателите и в Пловдив. Участие в премиерата в Пловдив ще вземе редакторът на книгата и управител на Издателска къща „Хермес“ - Стойо Вартоломеев.

"Анхедония" разказва за най-излъганите и най-отритнатите люде в България - нашите бащи и нашите майки. Авторът Димо Райков се завръща от Париж, където живее от години със семейството си в България за премиерата в Пловдив.

Димо Райков е родом от Малко Търново. Това е неговата 16-а книга. На корицата е неговият баща, който го е вдъхновил за написването ѝ.

По думите на Димо Райков „Анхедония“ е най-трудно написаната му книга, но и неговата книга светлина. Той я определя като нежен роман разговор между син и баща и я посвещава на нашите татковци. Ето какво още споделя писателят:

"Написах „Анхедония“ със сърцето си и в моментите, когато то наистина спираше. И затова съм сигурен, че този роман ще предизвика у вас сълза. Сълза за бащите ни, за майките ни, но и за... нас самите. Защото ние сме следващите..."

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина