Детският отдел на НБ „Иван Вазов“ в Пловдив кани на празник за Деня на детето

Автор: Plovdiv Now 5509
Детският отдел на НБ „Иван Вазов“ в Пловдив кани на празник за Деня на детето

Детският отдел на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив, заедно със своите партньори, кани децата и техните родители на няколко любопитни събития на 1 юни, посветени на Международния ден на детето.

От 8.30 до 16.45 ч. децата, нарисували рисунки по свободна и любима за тях тема могат да ги донесат в Детския отдел на библиотеката /ул. „Авксентий Велешки“ № 15/, за да бъдат изложени в отдела. Всеки малък художник ще избере свободно място за неговата рисунка. А който иска, може да нарисува своята творба на място.

В 17.00 ч. в Конферентната зала на НБ „Иван Вазов“ /ул. „Авксентий Велешки“ № 17/ усилията на малките художници ще бъдат възнаградени с подаръци.

От 11.00 до 15.00 ч. децата-любители на водата и водните спортове ще имат възможността на Гребната база да се повозят на каяк, придружени от инструктор. Нужни са само желание и малко смелост.

От 17.30 до 19.00 ч. запалените любители на животните ще могат да гледат филм за прилепите и да участват в събеседване по темата в Конферентната зала на библиотеката.

Празникът се организира от НБ „Иван Вазов“ – Детски отдел, Асоциация за социална, здравна и правна помощ, СНЦ „Клуб за планинско-приложни спортове АГАРТА“ и книжарница „Мечо Пух“.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина