Детски киномаратон: Цял месец пловдивските малчугани гледат безплатно детски филми ПРОГРАМА

Автор: Plovdiv Now 17591
Детски киномаратон: Цял месец пловдивските малчугани гледат безплатно детски филми ПРОГРАМА

Детски кинофестивал Пловдив` 2020 стартира днес 15-ти февруари, безплатно за деца. Най-гледаните детски филми от изминалата година, среща с новите киногерои и истории за най-малките, събрани в 22 прожекции - всяка събота и неделя до 15-ти март. Тази година - всички прожекции са в голяма зрителна зала на Лъки-Дом на киното с капацитет 200 места.

Веселият киномаратон започна с историите на шантавите герои от "Angry birds" и приключенията на Герда в "Снежната кралица: Огледалното царство".

Прожекциите са безплатни за деца до 12 годишна възраст, вход за възрастни - 4лв.

Достъпът до филмите е само с предварително взети места от касата за продажба на билети в LUCKY Дом на киното.  Безплатните билети за децата могат да бъдат получени само за прожекции в рамките на същия ден /при наличие на свободни места/.

Предварително закупуване на билети за програмата на фестивала е възможно на BOXOFFICE.BG. Цената на билета при онлайн продажба е: 1лв за деца, 5лв за възрастни.

За 3D прожекциите е необходимо закупуване на очила, които могат да бъдат използвани за всички 3D прожекции в LUCKY Дом на киното. Цена: 1лв.

Вижте цялата програма на Детски кинофест:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина