Детето в Пловдив, което четеше книга, а не играеше на телефон си

Автор: Plovdiv Now   21812
Детето в Пловдив, което четеше книга, а не играеше на телефон си

Има множество малки начини да разширите света на детето си. Любовта към книгите е най- добрият от тях.“. Този цитат от Джаки Кенеди може би е приет насериозно от родители на момче в Пловдив.

Свикнали сме малчуганите в днешно време да са с телефон в ръка почти постоянно и затова когато видим някое с книга в ръка се изненадваме приятно.

Въпросното дете е впечатлило с поведението си пътници в градски транспорт. Пловдивчанка не пропусна да го похвали, че е с книга в ръка на още невръстна възраст, както и да поздрави родителите му, пише GlasNews.bg.

"Прекрасно, слънчево детенце, се качи в рейса с книга в ръка! Показа си картата, отвори книгата и започна да чете. Миличък, твоето семейство са вложили толкова пълноценно време, любов и внимание към твоето отглеждане и възпитание,че трябва да бъдеш горд . И съм сигурна, че преди да започне да чете е изслушал десетки книги- прочетени от мама , тате, баба ...", пише Михаела Ташкова.

Оказва се, че момчето е едва на 8 години, а в автобуса не можете да видите без книга.

"Това дете го познавам, вече от година и повече! Качва се в автобусите и винаги чете книги, а е само на 8 години!", пише Кемал Х.

"Няколко пъти съм го засичала в единицата. Определено прави впечатление детето", добавя Валина С.

Други също поздравиха малчугана и си пожелаха да има повече деца като него.

"Всичко зависи от семейството! Пожелавам на всички да виждаме повече такива дечица, цветя на бъдещето!", пише Дарина Д.

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина