Деси Добрева преди концерта в Пловдив: Да се слеем в едно сърце, една душа, един народ! СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 6427
Деси Добрева преди концерта в Пловдив: Да се слеем в едно сърце, една душа, един народ! СНИМКИ

На 28 март 2019г. от 19 часа Деси Добрева - Лудо Младо ще разтърси с едно емоционално шоу зала СИ²ЛА в Пловдив, при това точно в деня на рождения си ден. По този повод и в очакване на вълнуващата среща с пловдивската пубрика, талантливата певица споделя:

„Изключително се вълнувам, че ще посрещна рожденния си ден на сцената заедно с пловдивската публика. За мен проекта «Лудо младо» е нещо много лично, тъй като го подготвям от много години. Целта ми беше да възродя българската песен като й дам нов живот и затова всяка песен и всяка нота е изстрадана и преживяна от мен. 

През годините имах възможността да срещна най-различни таланти и съм много благодарна, че успях да събера един страхотен екип от съмишленици – музиканти и танцьори, и не само, които вярват в мен и в това, което правя.

На сцената на зала «СИЛА» в гр. Пловдив ще имам щастието отново да съпреживея магията на концерта «Лудо младо», заедно с най-добрите – уникалните музиканти в бенда «Лудо младо» и танцьорите от «В шоплука», и още.

Ще пеем с цяло сърце и гърло любимите български песни «Катерино моме», «Йовано, Йованке», «Една българска роза», «Кой уши байряка», «Лудо младо», и много други. Специално за този проект написах хорото «Добревото», което ще чуем и надявам се, изтанцуваме заедно на 28 март в зала «СИЛА», и още, и още.

Каня всички почитатели на хубавата и качествена музика да изживеем заедно «Лудо младо» и да посрещнем заедно рожденния ми ден! Да се слеем в едно сърце, една душа, един народ!”

Билети се продават във всички офиси на Ивентим и партньорите им в цялата страна, както и в Билетна каса Пловдив. Цените са 20, 25, 30, 35, 40лв.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина