Денислава Станева представя нов албум, заедно с танцова школа „Пловдивъ“ и стихове на Вангелия Атанасова

Автор: Plovdiv Now 5448
Денислава Станева представя нов албум, заедно с танцова школа „Пловдивъ“ и стихове на Вангелия Атанасова

На 18.12. 2019 г. от 18.30 часа сцената на Музеен център „Тракарт” ще се превърне в сцена за един сопрано глас, който все повече изненадва със своите творчески проекции. От 2018 г. Денислава Станева стартира поредица от концерти по линията на „Класика плюс”, в които различни музикални стилове се интерпретират с класическо звучене и се превръщат в индвидуален стил.

Възпитаничката на пловдивската музикална школа - музикално училище „Добрин Петков” и АМТИИ – Пловдив, пленява винаги с богат тембър и широк диапазон. Добавката на красиво и чисто излъчване е истински коледен подарък в предпразничните дни.

След „Класиката среща джаза”, „Класиката и вечните евъргрийни” и „Класиката и любими руски песни” Денислава подготвя и традиционния си Коледен концерт, в който отново ще заяви своята страст към класическото пеене.

Тази година празничната програма включва представяне на коледния албум "Christmas with Denislava" с едни от най-популярните коледни песни като "O holy night", "Silent night", "Pie Jesu", заедно със знаменитата "Ave Maria" на Шуберт.

И това не е всичко. Талантливите изпълнители от детска танцова школа „Пловдивъ” ще заблестят на сцената на Тракарт, нежното усещане за Коледа ще звучи от рояла на Ралица Баева. Между изпълненията на Денислава организаторите от Орфей Клуб Уелнес са вмъкнали стихове от голямата пловдивска поетеса Вангелия Атанасова, която ни напусна дни преди празниците.

Билетите са символични на цена от 10 лв. и могат да бъдат закупени на място преди концерта. На място можете да закупите и диска „Коледа с Денислава”.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина