„Уикенд в Пловдив“ очаква пловдивчани и туристи с богата програма отново през септември

Автор: Plovdiv Now 11362
„Уикенд в Пловдив“ очаква пловдивчани и туристи с богата програма отново през септември

Четвъртото издание на фестивал „Уикенд в Пловдив“ ще се проведе от 17 до 19 септември 2021 г. „УИКЕНД В ПЛОВДИВ” е туристическото събитие, което обединява туристическия бранш - хотели, заведения, търговски обекти, културни средища, както и множество културни мероприятия, които гостоприемно да предложат на посетителите атрактивни отстъпки и примамливи оферти.

„Уикенд в Пловдив” има за цел да направи град Пловдив, атрактивна туристическа дестинация и да привлече повече туристи и посетители, както в града, така и във Вашите обекти.

Събитието има мащабна рекламна кампания, което цели популяризиране на събитието и обектите с отстъпки, които се предлагат.

Тази година „Уикенд в Пловдив“ ще се проведе по време на седмицата с „Празници на Стария град“.

Това е изключителна възможност за посетителите да си подарят едно прекрасно изживяване, наслаждавайки се на уникални музейни експозиции и спектакли, както и непосредствено запознанство с хотелската и ресторантска база на града, различна от тази при обичайната им ваканция.

Музеи и галерии ще споделят своите богатства, а хотелите ще организират турове за желаещите да надникнат зад кулисите на хотелското обслужване. Жителите и гостите на града могат да се възползват от допълнителните услуги на всеки един участник в събитието – Спа и Релакс центрове, басейни, фитнес зали, ресторанти и други, както и да получат промоционални карти или ваучери. Входът за посетители е свободен. Всеки попълнил анкетна карта участва в томбола с награди.

Фестивал „Уикенд в Пловдив“ е неповторимо по рода си събитие и повод за много посетители да станат част от магията на Вечния Пловдив. Събитието се организира от Съвет по туризъм – Пловдив и Община Пловдив в сътрудничество с ОИ „Старинен Пловдив“. Събитието се финансира от "Годишната програма за развитие на туризма на Община Пловдив за 2021 г."

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина