“Дефиле на младото вино“ кани на презентация за винения и културен туризъм в Тракийската низина

Автор: Plovdiv Now 12222
“Дефиле на младото вино“ кани на презентация за винения и културен туризъм в Тракийската низина

„Тракийската низина - винени преживявания и културен туризъм“ е темата на презентацията, която ще представи Васил Златев от Bulgaria Wine Tours , като част от "Дни на младото вино-2020". Мястото е кафе-бар „Пейка“ (ул. „Бетовен“ 12, срещу ЕВН).

Събитието е тази вечер - 10 ноември от 18:00 часа.  Входът е свободен, но с предварително записване.
Във втория ден от "Дни на младото вино - 2020", които предхождат фестивала „Дефиле на младото вино“ ще имаме удоволствието да се срещнем с Васил Златев от Bulgaria Wine Tours. Той ще ни разкаже повече за винените преживявания в комбинация с културния туризъм в Тракийската низина, ще разберем какви маршрути съществуват и как можем да се включим в тях.
Тракийската низина е виненият район с най-голям брой винарни в България и предлага отлични възможности за винен туризъм, както и за съчетание на винен с културен туризъм.

Пандемията с Ковид-19 ни дава възможност да се огледаме около себе си и да забележим невероятните места за посещения, които нашият район предлага. Съвсем наблизо, на една ръка разстояние!
При всички организирани събития с вход свободен от поредицата „Дни на младото вино“, посетители се допускат до запълване на местата при спазване на въведените противоепидемични мерки! Броят места за това събитие е до 15 човека.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина