Deep Purple, Queen и Rolling Stones разтърсват Aнтичния театър в Пловдив

Автор: Plovdiv Now   13630
Deep Purple, Queen и Rolling Stones разтърсват Aнтичния театър в Пловдив

Уникален рок концерт със симфоничен оркестър, рок група и гостуващи солисти "Rock the Opera" ще забавлява пловдивчани и гостите на града на 7 септември на Античния театър. Концертът се организира със съдействието на оркестъра на Държавна опера-Пловдив, Пражката филхармония и една от най-обичаните рок групи в България - Ахат.

Ще чуете невероятните изпълнения на Звезди Керемидчиев(Ахат) , Атанас Пенев (Б.Т.Р.), Невена Цонева, Маркета Пауличкова и Леан Джарвис. Беквокали са  трио "Тринити", а диригент и двигател на проекта - Фридман Рийле. В програмата са включени вечните и най-добри хитове на Led Zeppelin, Deep Purple, Queen, Pink Floyd, AC / DC, Rolling Stones и други класически рок групи, казват организаторите.

Шоуто премина при огромен успех пред пълната Зала 1 на НДК в София, а в Пловдив маестро Фридман Рийле идва веднага след представяне във Виенската опера на 25 август. Това ще бъде едно невероятно и запомнящо се събитие в прекрасната столица на културата – Пловдив, за всички, които харесват рок музиката, представена по неповторим начин от музиканти на световно ниво, допълват участниците в шоуто.

Над 50 представления на Rock the Opera се състояха с голям успех досега в цяла Европа на емблематични места като Виенската опера, Концертгебау в Амстердам, Античния театър в Атина и др.

Билети от 39 лв. и вече се продават.

Подобни новини

Анонимен

Никъде не казвате като ще идват тези групи в какъв състав ще са те, защото аз лично не бих отишъл ако Richie Blackmore го няма

09:06, 21.05.2019
Отговора 1
Отговор

То някъде да пише, че ще идват!? Ще се изпълняват техни песни.

Тодор - 10:49, 21.05.2019

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина