Популярен фотограф в социалните мрежи прави дебютна изложба в родния Пловдив

Автор: Plovdiv Now 12277
Популярен фотограф в социалните мрежи прави дебютна изложба в родния Пловдив

Art Gallery SIGNA кани пловдивчани и любителите на художествена фотография на една любопитна изложба на Даниел Чобанов със заглавие  "Първите седем". Откриването е на 24 февруари 2020 г. от 18:00 ч. в Art Gallery SIGNA.

Галерията ни представя дебютната изложба на Даниел Чобанов - кореняк пловдивчанин, влюбен в природата и в града си. Как се стигна до нея?

На 14.02.2013  г. във Facebook той създава своя страница. Първоначално замислена да споделя и показва на приятели места и уловени мигове, тя се превръща в любимо място за много непознати, ценители и  родолюбци, които с възхита съпреживяват красотите на Пловдив и България.

През 2014г., със снимка на Червената църква до Перущица, Даниел Чобанов взема Първата награда на Международния конкурс Heritage of Europe на pixoto com.

На следващата година, със същата снимка, печели зрителския вот на “България през моите очи” от NG, като 4 от 30-те финалисти са снимки на Даниел Чобанов, показани и на специална изложба пред Народния театър в гр. София. Авторът има спечелени конкурси и редица участия в международни изложби и в специализирани сайтове.

Тази  самостоятелна изложба е по повод първите седем години на страницата "Daniel Chobanov photos" и за пръв път показва „на живо“ някои от най-паметните за автора мигове, както и снимките - победители през годините.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина