Данъчни атакуваха козметичен салон, автосервиз, цех, магазини и известно заведение в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 8707
Данъчни атакуваха козметичен салон, автосервиз, цех, магазини и известно заведение в Пловдив

Данъчните продължават с акциите си в Пловдив, като и през изминалата седмица редица дружества бяха атакувани от приходната агенция.

Сред новите „клиенти” на НАП са и магазини, козметичен център, автосервиз и цех за промишлени стоки.

През последния отчетен период бар, намиращ се в Тракия, се появи за втори път в списъците на приходната агенция за обекти, хванати в нарушение. Само преди няколко седмици дружеството влезе в полезрението на данъчните. Припомняме, че заведението се намира на булевард „Освобождение” и е популярно с лятната си градина. Името на дружеството се появи за първи път в „черния” списък в началото на септември.

По ударите на данъчните попадна и козметичен център. Студиото се намира в центъра на Пловдив, до Водната палата. В обекта са влезли служители на агенцията, които след проверка са констатирали нарушения. Дружеството, стопанисващо салона, се появи в списъците, а управата се сдоби с акт.

През последната седмица НАП удари и автосервиз. Той се намира на улица „Правда” . Агенти са нахлули в обекта и след щателна проверка са съставили акт на собственика.

Сред новите клиенти на данъчните са два магазина. Единият е специализиран за промишлени стоки и се намира на улица „Хан Аспарух”. Другият се намира на Коматевско шосе и предлага хранителни стоки.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина