Да помогнем! Баба Руска от Пловдив търпи жестоки болки, нужна е спешна операция

Автор: Plovdiv Now 16709
Да помогнем! Баба Руска от Пловдив търпи жестоки болки, нужна е спешна операция

Баба Руска Неделчева от Пловдив е в много тежко състояние здравословно състояние. Възрастната жена страда от непрестанни болки заради изместен имплант на тазобедрената ѝ става. 

Налага се спешна операция, за която са необходими 2500 лева, непосилни за Руска и дъщеря ѝ. Започната е дарителска кампания и до този момент са събрани 1300 лв.

За това съобщава Николета Чавдарова във фейсбук, като призовава който има възможност да отдели средства, да помогне:

"Приятели, спешно ви моля за помощ в събирането на средства за операцията на баба Руска.
Имплантът в тазобедрената й става се е изместил и болката, която баба Руска изпитва в момента е като при счупен таз!!! Лекар е бил при нея тази и миналата нощ, за да й направи болкоуспокояващи инжекции, но дори и те вече не вършат работа, болките са непоносими и тя агонизира????

Тук не става въпрос да се бавим с дни или седмици да съберем нужната сума от 2500 лв, а е въпрос буквално на часове, защото жената страда!!!

Благодарение на всички вас преди около месец успяхме да съберем средствата, нужни за лазерната инвазия на крачето на баба Руска и по този начин го спасихме от ампутация. След това последва друга операция за вените, за която вие отново помогнахте да стане реалност. Мъките обаче не свършиха и дойде изравнителна сметка за парно от 1030 лв, а Яна и майка й бяха заплашени от хазяйна, че ако не я платят, ще бъдат изхвърлени на улицата. Отново се справихме и с това.

Новото премеждие изисква общите ни усилия за пореден път!

Моля ви с цялото си сърце, нека всеки, който може да се включи с някаква сума, направи превод по сметката или Пейпала, посочени в прикачения файл!
Баба Руска агонизира и зависи само от нас колко време ще продължат болките й."

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина