“Да бъдеш или не Ромео и Жулиета” качва 22 души от публиката на сцената с артистите

Автор: Plovdiv Now 8551
“Да бъдеш или не Ромео и Жулиета” качва 22 души от публиката на сцената с артистите

Поради големия интерес младежкият спектакъл „Да бъдеш или не Ромео и Жулиета“ по Уилям Шекспир се играе отново днес, неделя, от 11:00 ч. в Дом на културата "Борис Христов". Представлението е в афиша на Сливенския театър. 

„Да бъдеш или не Ромео и Жулиета! Така, накратко, за да не губите време в четене, а направо да дойдете да гледате. Пиесата е на Шекспир с първо име Уилям. Със сигурност го знаете. Англия, Ренесанс, кралица Елизабет I, театър Глоуб, открито небе, хората гледат прави. Пиесата я знаете още по-добре. Ромео, Жулиета, вражда, любов, смърт. Какво ви предлагаме ние. Шекспир си остава Шекспир, историята си е същата, костюмите са ренесансови, но Ромео и Жулиета сте вие. Стреснахте ли се? Няма страшно! Всичко е доброволно и с много любов. 22-ма от вас ще бъдат с нас на сцената и заедно ще зададем въпроса: “Да бъдеш или не Ромео и Жулиета” Знам, че знаете, че това е от друга пиеса… Правим се малко на интересни… И най-важното - ваши водачи в това особено театрално приключение са двамата чаровници от Айде БГ. Ако не ги познавате, помолете някое дете да ви разкаже.“, открехна част от завесата на представлението режисьорът Марий Росин.

Участват актьорите: Вяра Начева, Таня Йоргова, Деница Даринова, Християна Пенева, Ивайло Гандев, Димитър Марков,Ивайло Драгиев И Александър Евгениев.

Билети  се продават на касата на "Маск Арт" в ДК “Борис Христов“, тел.: 0894 61-11-88

Снимка: Илюстративна

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина