COVID-19: Ситуацията, пациентите, решенията, прогнозите

Автор: Plovdiv Now 4183
COVID-19: Ситуацията, пациентите, решенията, прогнозите

Първото информационно онлайн събитие на тема "COVID-19: Ситуацията, пациентите, решенията, прогнозите” ще се проведе на 6 август, от 11:00 часа, съобщават Националната пациентска организация.

То ще постави началото на поредица от уебинари с практическа насоченост към различни целеви групи - пациенти и техните близки, работодатели и служители, заетите в сферата на обществените услуги, работещи в обществени институции и други, относно трите принципа – дезинфекция, дистанция и дисциплина, в условията на COVID-19. По време на първия уебинар, насочен към медиите, ще се обсъдят следните теми: Актуалната ситуация и прогнозите; Информационна кампания за мерките и отговорностите – дезинфекция, дистанция, дисциплина; Как да се грижим за себе си и близките си в условия на пандемия; домашните грижи и патронажни услуги.

В събитието ще участват доц. д-р Ангел Кунчев – Главен държавен здравен инспектор; проф. д-р Тодор Кантарджиев – Директор на Национален център по заразни и паразитни болести; д-р Надежда Тодоровска – зам.-генерален директор на Български червен кръст и ръководител направление „Социално-здравна политика“; д-р Станимир Хасърджиев – Председател на Управителния съвет на националната пациентска организация.

В събитието можете да се включите от ТУК

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина