Четирима задържани заради алкохол или дрога, пиян шофьор от Крумово самокатастрофира

Автор: Plovdiv Now 3821
Четирима задържани заради алкохол или дрога, пиян шофьор от Крумово самокатастрофира

Читирима мъже, трима от които шофьори, са били задържани от полицията заради дрога или употреба на алкохол. По случаите са образувани бързи производства.

Служители на Четвърто РУ са задържали за притежание на наркотици 30-годишен пловдивчанин. На 31 август униформените са извършили проверка на мъжа на улица "Иван Пиперлиев" и при последвал личен обиск са иззели от него амфетамин с тегло 0,116 гр. 

За шофиране под въздействие на наркотични вещества през изминалото денонощие в арестите на РУ Хисаря и Четвърто РУ в Пловдив са били задържани двама водачи. В сутрешните часове на 31 август при проверка на лек автомобил Пежо 306 служители от курортния град са установили, че 41-годишен варненец управлявал превозно средство, чужда собственост, под въздействието на марихуана.  При обход  в района на Понеделник пазар в Пловдив автопатрул на четвърто РУ е спрял за проверка 30-годишен водач на лек автомобил Пежо 206. Тестът отчел употреба на амфетамин и кокаин. Мъжът е задържан в ареста за срок до 24 часа.

В ареста на Пето РУ отново в областния град са били задържани други двама водачи, шофирали в нетрезво състояние на територията, обслужвана от районното управление. 42-годишен мъж от Панагюрище е седнал зад волана на Рено след употреба на 1,43 промила алкохол.

Дрегерът е отчел употреба на алкохол и при теста на 60-годишен водач от Крумово. Екип на сектор «Пътна полиция» е бил сигнализиран за пътен инцидент. Пристигналият екип е установил, че мъжът е управлявал лек автомобил Рено Лагуна и е загубил контрол над автомобила си и е самокатастрофирал, след като е употребил алкохол.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина