Четирима шофьори влязоха в арестите на Пловдив, друсани били с разнообразна дрога

Автор: Plovdiv Now 4218
Четирима шофьори влязоха в арестите на Пловдив, друсани били с разнообразна дрога

Четирима души бяха задържани в арестите на Първо, Второ и Трето РУ в Пловдив навръх Гергьовден, след като проверяващи установиха по надлежния ред, че мъжете са шофирали под въздействие на наркотични вещества.

На 6 май в Пловдив на улица "Академик Петър Динеков" е установен 20-годишен пловдивчанин, водач на лек автомобил БМВ, седнал зад волана под въздействието на опиати. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление от Наказателния кодекс.

Час след полунощ на улица «Перущица» в Пловдив, екип на Второ РУ е проверил водач на лек автомобил «Фолксваген голф». Драг чек тестът е реагирал положително за употреба на канабис. 20-годишният водач на превозното слредство отказал кръвна проба пред медицинско лице от УМБАЛ «Свети Георги» и е задържан в ареста на районното управление за срок до 24 часа.

В ареста на Трето РУ са задържани двама мъже. 21-годишен водач на БМВ е установен да управлява автомобила си под въздействието на кокаин. Нарушителят е задържан при проверка в ранните сутрешни часове на 6 май на улица «Победа»  в Пловдив. Служители на районното управление са установили и задържали още един млад мъж на 25 години от село Милево, който управлявал дрогиран. Техническото средство отчело наличие на амфетамин от взетата проба на водача. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина