Честито! Красива пловдивчанка стана Мисис Баба на Балканите

Автор: Plovdiv Now 17648
Честито! Красива пловдивчанка стана Мисис Баба на Балканите

33 участнички от цял свят взеха участие в конкурса "Мисис Баба Вселена 2020". Бляскавата церемония се проведе вчера, в зала "Монтесито" в София. 

Нашият представител в конкурса бе красивата, усмихната и очарователна пловдивчанка Стефи Стаменова, която носи и титлата "Мисис Баба България" 2019. 

И тази година, тя бе високо оценена и си тръгна с поредна нова титлата, като стана Мисис Баба 2020 на Балканите! Стефи Стаменова е журналист, автор, продуцент и водещ на радио и ТВ програми, мотиватор, лектор и успешна бизнесдама.

"Благодаря за цялата Любов и енергия на всички! За подкрепата. Авторският ни самодивски танц с Арсен беше изключително коментиран! Благодаря за високата оценка! Вече съм Мисис Баба 2020 на Балканите! Това е новата ми титла!" - написа щастливата пловдивчанка. 

Стефи предаде своята корона на Силвия Домозетска, която е новата носителка на титлата Мисис Баба България 2020.

Нейни подгласнички станаха Мисис баба 2020 I – Людмила Заркова, Мисис баба 2020 II – Марина Стоянова, Мисис баба 2020 III – Мая Стоилова, Мисис баба 2020 IV - Силвия Василева. 

Grandma Universe 2020 стана Светлана Гитерман от Естония. Дамата е на 48 години и е баба на един внук. 

С титлата Mrs Classic Universe 2020, пък се закичи 50-годишната Су Джунг Ким от Корея, която има син на 21 години и дъщеря на 18 години. 

За първи път журито учреди и специален приз – Grandprize Grandma Talent Bulgaria, който бе връчен на Смиляна Захариева - жената с най-силен глас на планетата ,вписан в рекордите на Гинес. Зодия Лъв, майка на две деца и баба на близначета.

Всички кандидатки за титлите дадоха пример за съвременна баба – поддържана, със самочувствие, лично пространство, работеща, щастлива и радваща се на живота и внучета.

Снимки: Валери Захов

Ден, по-рано, красавиците от конкурса се събраха в пловдивското заведение "Дядо Либен". Те се премениха в традиционни български носии и играха неуморно нашенски хора. 

За доброто настроение, пък се погрижиха певицата Елица, танцова формация "Етноритъм" и гайдарите на Веселин Козарев.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина