Чаровникът Константин пее за дамите в Пловдив навръх 8 март

Автор: Plovdiv Now 17778
Чаровникът Константин пее за дамите в Пловдив навръх 8 март

Любимец на народа” и "Майстор на купона" – така е наричан още Константин, който няма слаба песен в музикалният си репертоар откакто е на голямата сцена.

И докато най-кокетните пловдивчанки вече избират тоалетите си за Международния ден на жената - 8 март, който наближава с всеки изминал ден, фолкидолът се приготвя да "атакува" Bushido Club с ударно парти навръх празника. 

Коцето ще бъде специалният гост на дискотеката, част от мегакомплекса 5POINTS, което означава, че купонът за нежната половина е гарантиран на 100%. 

В неделната вечер, певецът ще подари на всички празнуващи дами най-чувственото и розово настроение за парти, а музикалната му програма ще включва както нови, така и стари негови емблематични хитове. 

Чаровният Константин обещава да превърне вечерта в уникален купон с много емоции до сутринта, а телефонът, на който може да направите своята резервация е 0876 444 999.

И през тази седмица Bushido Club ще радва своите клиенти с емблематични нощи. Още тази вечер (27 февруари), клубът ще бъде завладян от БОМ-БОК party емоции през цялата вечер. На най-новото парти в града, всички посетители имат възможността да се възползват от мега ПРОМОЦИИ, а входът за студенти ще бъде свободен.

След представянето на парчето DJEALE, за първи път на сцената на Bushido Club, звездата на Пайнер - Емилия излиза отново под светлините на прожекторите в пловдивската дискотека за уникалното БоМ-БоК парти. 

Само ден по-късно, в петък вечер (28.02), на сцената на Bushido Club ще излезе и любимката на мнозина Емануела, а събота е отредена за тематичното парти "LOVE IS IN THE AIR".

5POINTS - ЕДИН ВХОД за всички заведения!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина