Броени дни остават до старта на първият в Пловдив уличен уиски фестивал в Капана

Автор: Plovdiv Now 9684
Броени дни остават до старта на първият в Пловдив уличен уиски фестивал в Капана

Първият в Пловдив Street WHISKY Festival  ще се проведе в дните от 20.12. до 22.12. (петък– неделя) в Капана - кварталът на творческите индустрии, на ул. "Константин Стоилов" 28, точно над Уиски бар СандъкЪ.

„В дните преди Коледа ще пренесем уиски магията от цял свят в сърцето на Пловдив, в комфортно изградени затоплени шатри. Ще имате възможност да се насладите на: уискита от Шотландия, Ирландия, Америка, Япония и други екзотични дестинации, различни видове майсторска бира от пивоварна "Hills", ръчен шоколад, ексклузивно разработен за тейстинги- Garos Whisky Chocolate; специално приготвена прясна храна и други наслади...

Към всичко това ще добавим: професионалните насоки, които ще получите от представителите на щандовете; възможност да закупите първата българска книга на уиски тематика, директно от автора; приятна музика на живо и много хубави емоции, които със сигурност ще запомните“, разказаха организаторите.

 

Street WHISKY Festival Kapana се организира от "Библиотека за Идеи и Събития (БЗИС)", @GaroUzunyan, Hills Beer, с партньорството на Уиски бар СандъкЪ и @TheWhiskyLibraryPlovdiv, с подкрепата на Община Пловдив и Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

 

Датите са : 20.12. (петък) от 18:00ч. до 22:00ч., 21.12. (събота) от 12:00ч. до 22:00ч. и 22.12. (Неделя)- от 12:00ч. до 22:00ч.

Входът е свободен!

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина