Ботев се изправя срещу Левски в среща от седмия кръг в елита

Автор: Plovdiv Now 3543
Ботев се изправя срещу Левски в среща от седмия кръг в елита

Ботев се изправя срещу Левски в среща от седмия кръг в елита. Мачът е днес от 21:00ч. на клубната база на Ботев в Коматево.

Ботев няма успех от месец и половина и ще се опита да спре тази черна серия днес. Единственият успех на тима е в дербито срещу Локомотив с 2:0 в първия кръг на новия сезон. 

В изминалия кръг Ботев загуби с 1:3 от Монтана като гост, а Левски победи у дома с 3:0 ЦСКА 1948. След мача с Монтана Ботев се раздели с трима играчи Антонио Вутов, който ще играе в Унгария, Иван Бандаловски премина в Царско село и капитана Лъчезар Балтанов.

В класирането Ботев е 11-ти с 5 точки. Левски е шести с 10 точки. Аут за Ботев е Маркиньос Педросо, а Кристиан Добрев се възстанови от контузия и е на линия за двубоя. Съдия на срещата ще е Георги Димитров.

Вероятни състави:

Ботев: Георги Аргилашки, Мите Цикарски, Станислав Работов, Виктор Генев, Джонатан Перейра, Славчо Шоколаров, Мишел Еспиноса, Тодор Неделев, Станислав Шопов, Кристиан Добрев, Атанас Илиев

Левски: Николай Михайлов, Ивайло Найденов, Алекс Петков, Живко Атанасов, Матео Стаматов, Стейн Спийрингс, Насиру Мохамед, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Паулиньо, Илия Димитров

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина