Борисов учуден на Президента: Не вярвам, че обединител на нацията може да произнесе такива думи

Автор: Plovdiv Now 4083
Борисов учуден на Президента: Не вярвам, че обединител на нацията може да произнесе такива думи

Премиерът Бойко Борисов се учуди да думите на президента Румен Радев, който по-рано днес заяви, че ако той е премиер в държавата няма да се краде, а по времето на сегашното управление се е увеличила смъртността.

„Не вярвам, че един обединител на нацията може да произнесе такива думи. Опитваме се стъпка по стъпка действаме, въпреки страховете не колегите. Всички се страхуват - Еди Рама днес  ми се обади и каза кажи какво правиш, за да правим и ние същото“, каза Борисов.

Той сравни думите на президента с реклама на авиокомпания, която да рекламира колко по-малко нейните самолети падат в сравнение с други.

Той се възмути и от думите на Илияна Йотова, която вчера заяви, че генерал Венцислав Мутафчийски е „скрит“.

„Вчера сме заедно с Мутафчийски и гледаме изказването на Илияна Йотова, която е каза, че генерал Мутафчийски е бил скрит, а той срещу мене и му казвам… къде съм те скрил. И после казва, че заедно трябва да излезем от кризата… тя си противоречи?“, заяви Борисов.

„По време на нашето управление са се родили над 770 000 млади българи, щом смъртността е заради нас, значи и това е заради нас. Това логика ли е, това държавен глава ли е? Ако съдим по статистиката   при неговата партия мрат повече хора. Вие представяте ли си с какви неща се занимаваме, докато аз говоря с лидерите на държавните глави на Балканите“, каза премиерът.

Той бе категоричен, че в момента  цялото му внимание е насочено към това да се запази икономиката.

„Искаме да запазим всяко едно работно място и всеки лев да може да бъде докаран в държавата. Колко заеми ще вземаме? Нали после пак трябва да ги връщаме?“, категоричен бе Борисов.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина