Бойко Борисов към феновете на Ботев: Обещал съм ви Колежа, ще го построим

Автор: Plovdiv Now 6382
Бойко Борисов към феновете на Ботев: Обещал съм ви Колежа, ще го построим

Феновете на Ботев разкриха повече за срещата с премиера, на която присъстваха днес. Те пуснаха позицията си относно действията, които ще предприеме държавата за случая със смъртта на Тоско Бояджийски. Бултрасите написаха още, че  края на разговора с Бойко Борисов е била повдигната и темата за Колежа, а отговорът му  е бил категоричен:"Обещал съм Ви, ще го построим".

Ето и цялото съобщение на феновете на Ботев:

„Уважаеми ботевисти,
днес беше проведена среща между представители на жълто-черната общност и министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов. На срещата присъстваха също главният прокурор г-н Иван Гешев и министърът на правосъдието Данаил Кирилов. Запознахме ги с подробности около убийството на Тоско Бозаджийски, както и с липсата на адекватна реакция от страна на гръцките институции. Получихме категорична подкрепа и обещание за съдействие от българската държава, за което им благодарим.
В края на разговора ни с г-н Борисов беше повдигната и темата за Колежа – отговорът му беше категоричен „Обещал съм Ви, ще го построим“.

Припомняме Ви, че кампанията „Справедливост за Тоско“ продължава, като на 25.01.20г (събота) от 11ч пред сградата на посолството на Република Гърция в гр. София ще се проведе символичен протест с искане за разкриване на истината около убийството на Тоско Бозаджийски и справедливи наказания на виновните с цялата строгост на Закона.“

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина