Благотворително литературно четене за Ками събира средства за лечението ѝ. Включете се!

Автор: Plovdiv Now 3442
Благотворително литературно четене за Ками събира средства за лечението ѝ. Включете се!

Камелия Добрева от Стара Загора е едва на 32 години, а вече се бори за живота си. Камелия е млада, жизнерадостна и чаровна жена, която обаче страда от тежката болест остра Т-лимфобластна левкемия. Тя разбира за заболяването миналата Коледа и макар в началото да е сломена, с помощта на близки и непознати, възвръща надежда в живота. Затова решава да се бори за него.

С всеки изминал ден към каузата на Ками се присъединяват все нови и различни по възраст, професия и социален статус хора – от артисти, през бизнесмени, до домакини. Всеки помага както и с каквото може.

Воден именно от желанието да помогне, към кампанията се включва и пловдивският писател Петър Петков, който през зимата на 2017-та изкара от печат дебютния си роман „Ангел“.

Той и съмишленици организират благотворително литературно четене на 3-ти август от 19:00 часа във Vintage House в Дом на културата „Борис Христов“. На него ще се запознаем отблизо с творчеството и въображението на Петър, ще си поговорим в приятелска обстановка, а събраните пари от всяка купена книга ще отидат за лечението на Ками.

Вход: Свободен

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина