Благотворителна кампания “Капачки за бъдеще“ за 7-ми път очаква пловдивчани

Автор: Plovdiv Now 4124
Благотворителна кампания “Капачки за бъдеще“ за 7-ми път очаква пловдивчани

Хората от Пловдив са едни от първите, които осъзнаха, че големите градове трябва да се обединим и да подкрепим по-малките населени места. Хората от Пловдив са едни от първите, които осъзнаха колко сериозен е проблемът с кувьозите и с медицинската техника в детските отделения в малките населени места. И затова пловдивчани за седми пореден път подкрепят провеждането на кампанията #КапачкиЗаБъдеще и за шести пореден път те ще могат да занесат събраните от тях капачки на паркинга пред магазин Метро-1 Пловдив на бул. Санкт Петербург -  днес, събота, до  13:00 часа.

До момента заедно за по-малко от 3 години успяхме да помогнем на 36 болници и дарената от нас апаратура вече е помогнала на стотици деца.  

„Продължавайте да събирате и да помагате! ИМА СМИСЪЛ! Българските дечица имат нужда от всички нас! Ако днес направим една много СИЛНА кампания, ще успеем да съберем достатъчно средства, за да подменим амортизираната медицинска апаратура в още много детски отделения ! И знаем, че ще успеем, защото ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ! От нас зависи!“, призовават организаторите, които очакват пловдивчани пред Метро 1.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина