Благотворителен базар в помощ на хора с увреждания очаква пловдивчани през уикенда

Автор: Plovdiv Now 3935
Благотворителен базар в помощ на хора с увреждания очаква пловдивчани през уикенда

Пловдивската организация  PTPI (People To People International) Smiles кани пловдивчани и гости на града на благотворителен базар, на който ще откриете пъстри картички, направени с много любов от хората с увреждания от Сдружение "Паралелен свят", съвместно с доброволци по случай Първа пролет.

Базарът започва тази събота 30 март в 10 часа, като продължава и в неделя със същия начален час. Мястото е Кафе Книжарница Доброта, бул. Александър Стамболийски №35 комплекс Райски кът 2.

На място ще имате възможност да се срещнете, да си поговорите и да се позабавлявате, както с представители на организацията, така и с хора от Сдружението, които ви очакват с нетърпение! Всички събрани средства ще отидат за нуждите на хората с увреждания от Сдружение "Паралелен свят". 

Сдружение „Паралелен свят“ е родителска организация, учредена 2010 г. като Сдружение с обществено полезна дейност. Сдружението започва своята дейност от самото си създаване и е пълноправен член на Българска асоциация за лица с интелектуални затруднения /БАЛИЗ/. Предметът на дейност на сдружението е обединяването на усилията на своите членове за защита на хората с различна степен на увреждане при интеграцията им в обществения живот.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина