Бизнесът в Пловдив благодари на Общината и полицията, че градът не е блокиран

Автор: Plovdiv Now 3398
Бизнесът в Пловдив благодари на Общината и полицията, че градът не е блокиран

Бизнесът в Пловдив благодари на Общината и полицията, че градът не е блокиран. Според изнесените данни в администрацията са постъпили редица обаждания и благодарствени писма от водещи компании. В тях те изказват своята подкрепа за действията по премахване на блокадите по основни кръстовища в града и възстановяване на движението.

„Оценяваме факта, че не допуснахте блокирането на трафика в града и че бяха взети всички мерки, за да защитите живота и здравето на всички протестиращи и същевременно да не се вреди на трафика в града“, се казва в писмото на транспортните компании.

„До този момент Община Пловдив не е отказала на нито една организация провеждането на протестни действия и заедно с органите на реда е съдействала за тяхното мирно провеждане. И занапред ще продължим да отстояваме принципите на демократичността, но ще се придържаме стриктно към изискванията на закона“, коментира кметът Здравко Димитров.

По думите му до този момент в Пловдив не е допуснат нито един инцидент по време на протестите, което се дължи на добрата и ефективна координация между Община Пловдив и РДВР.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина