Бензиностанция, автосервиз, магазин и сергия в Пловдив в “черните списъци“ на НАП

Автор: Plovdiv Now 9006
Бензиностанция, автосервиз, магазин и сергия в Пловдив в “черните списъци“ на НАП

Проверките на данъчните в Пловдив продължават. Редица фирми са били посетени от инспектори под прикритие, а на много дружества са връчени „честитки”. Установени са различни нарушения по закона за данък добавена стойност.

Сред новите клиенти на НАП са бензиностанция, автосервиз, магазин и сергия. Дружествата, стопанисващи обектите, официално са вписани в „черните списъци” на приходната агенция.

Сред обектите, ударени от данъчните, е сергия, намираща се на Руския пазар. Търговецът е посетен изненадващо от служители на НАП и след проверката му е съставен акт. След законовия период, мъжът ще получи и наказателното си постановление.

С акт се е сдобил и магазин, отново в Шекер махала. Той се намира на улица „Ратания 2”. Оказва се, че търговецът – „БИЛЯНА ИВАНОВА”ЕТ е нарушил Законът за данък добавена стойност и е попаднал в „черния” списък.  

В крачка е спипано и дружеството „СЕВИ ОЙЛ ЕООД”. То стопанисва бензиностанция, която се намира в Тракия, до блок 101. Обектът е посетен от данъчни, които са съставили акт на собственика. В законовия период той ще се сдобие и с наказателно постановление.

Автосервиз също изгоря със санкция. Гаражът е хванат в крачка през изминалата седмица. Той се намира на булевард „Руски” и се стопанисва от фирма „ДОБРИН РАДКОВ”.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина